Ειδήσεις

Ο Δήμος Ερέτριας Σχεδιάζει την Τουριστική του Ανάπτυξη με Στόχο την Επιτυχία!

Με ικανοποίηση και αισιοδοξία ανακοινώνεται η έγκριση του σχεδιασμού τουριστικής προβολής του Δήμου Ερέτριας από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ). Η σημαντική αυτή εξέλιξη σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την περιοχή, ανοίγοντας τον δρόμο για την υλοποίηση μίας σειράς στρατηγικών δράσεων που στοχεύουν στην ενίσχυση της τουριστικής παρουσίας και στην προσέλκυση επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός περιλαμβάνει καινοτόμες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, όπως:

  • Δημιουργία ελκυστικού προωθητικού υλικού: Εκπόνηση φυλλαδίων, βίντεο και άλλων οπτικοακουστικών μέσων που αναδεικνύουν τα μοναδικά αξιοθέατα και τις συναρπαστικές δραστηριότητες που προσφέρει η Ερέτρια.
  • Ενεργή παρουσία σε τουριστικές εκθέσεις: Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και φόρουμ τουρισμού, με στόχο την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής σε ένα ευρύ κοινό.
  • Δυναμική διαδικτυακή προβολή: Ανάπτυξη και διατήρηση ενημερωτικών ιστοσελίδων, καθώς και υλοποίηση στοχευμένων καμπανιών στα κοινωνικά δίκτυα για την προσέλκυση ενός ευρύτερου κοινού.
  • Συνεργασίες με τουριστικά πρακτορεία: Διεύρυνση των συνεργασιών με τουριστικά γραφεία για την προώθηση πακέτων διακοπών που περιλαμβάνουν τον Δήμο Ερέτριας.
  • Προγράμματα εκπαίδευσης: Κατάρτιση και επιμόρφωση των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, εξασφαλίζοντας την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους επισκέπτες.
  • Συνεργασία με την Ελβετική Σχολή και την Αρχαιολογική Υπηρεσία: Αξιοποίηση της συνεργασίας για την ανάδειξη των αρχαίων μνημείων και του πλούσιου πολιτιστικού πλούτου της περιοχής, ενισχύοντας παράλληλα την ελκυστικότητά της ως τουριστικός προορισμός.
  • Εκμετάλλευση των Social Media και ανάπτυξη εφαρμογής: Δημιουργία μίας άριστα σχεδιασμένης εφαρμογής για κινητά, η οποία θα παρέχει στους επισκέπτες εύχρηστη και πλήρη πληροφόρηση για τον Δήμο. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη μέσω QR code σε σημεία ενδιαφέροντος και ξενοδοχεία.

Η έγκριση του σχεδιασμού από τον ΕΟΤ αποτελεί αναγνώριση της αξιοπιστίας και της ποιότητας του, προσδίδοντας σιγουριά και αισιοδοξία για την υλοποίηση των τεθειμένων στόχων.

Η πρόεδρος της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Δήμου Ερέτριας, κα. Μαρία Χόνδρου, εκφράζει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή και τονίζει τη δέσμευση της διοίκησης για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα αναδείξει το τουριστικό δυναμικό της περιοχής. Ταυτόχρονα, καλεί όλους τους δημότες να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή, συμμετέχοντας στις δράσεις που θα υλοποιηθούν, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την προώθηση της Ερέτριας ως ενός ελκυστικού

Σχετικά Άρθρα

Επίδομα θέρμανσης: Ξεπερνούν τις 400.000 οι αιτήσεις μέχρι σήμερα – Έως 30 Νοεμβρίου οι αιτήσεις!

Evripos 90FM

“Καμπανάκι” για τα παιδικά εμβόλια

Evripos 90FM

ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την χτυπημένη blogger Στεφανία Τζαφέρη. Η ίδια λέει στην αστυνομία ότι ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ !!!

Evripos 90FM