Ειδήσεις

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (ΕΟΦΣ Χαλκίδα) προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Σκύρο!

Ο Ευβοϊκός Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών (Εοφς Χαλκίδα) διοργανώνει μια φιλανθρωπική δράση για την ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης στο νησί της Σκύρου. Στις 26, 27 και 28 Απριλίου 2024, ομάδα ιατρών θα ταξιδέψει στη Σκύρο με φουσκωτά σκάφη και το πλοίο “Αχιλλέας” για να προσφέρει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνεργασία με το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο (ΠΠΙ) Σκύρου και έχει ως στόχο να καλύψει τις ιατρικές ανάγκες των κατοίκων, ιδιαίτερα εκείνων που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη φροντίδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΠΠΙ Σκύρου στα τηλέφωνα 22220-92256 & 22220-92222 για να κλείσουν ραντεβού για τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.
Ο Εοφς Χαλκίδα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, καθώς και προς όλους τους φορείς που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας.

Η δράση αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης από πλευράς του Εοφς Χαλκίδα προς τους κατοίκους της Σκύρου. Είναι σημαντικό να τονίσουμε τη σημασία της πρόσβασης σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη για όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει πρότυπο για άλλους οργανισμούς και φορείς, ώστε να υλοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις σε περιοχές με ελλείψεις στην υγειονομική περίθαλψη.

Σχετικά Άρθρα

Παίρνουν πίσω τη διάταξη για ταχεία επιστροφή του ΦΠΑ

Evripos 90FM

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας για την κατάρρευση της ψευδοροφής στο Αστυνομικό τμήμα Μαντουδίου – (foto)

Evripos 90FM

Παγώνει η αξιολόγηση για 150.000 εκπαιδευτικούς

Evripos 90FM