ΔημοφιλήΠολιτική

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Μαντουδίου με Βόρειες Σποράδες όλο το χρόνο!

Σημαντική εξέλιξη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του Μαντουδίου με τις Βόρειες Σποράδες, καθώς εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών η ετήσια δρομολόγηση πλοίου, από τις αρχές Ιουνίου 2024 έως τον Ιούνιο του 2025.

Η νέα σύνδεση, η οποία δεν θα επιδοτείται από το κράτος, θα προσφέρει δύο δρομολόγια την ημέρα προς Σκόπελο και Σκιάθο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της συνεργασίας του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Τριαντόπουλου, με τον Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Σύμφωνα με τον κ. Τριαντόπουλο, η ετήσια σύνδεση θα έχει θετικά αποτελέσματα στην οικονομική δραστηριότητα, την τουριστική επισκεψιμότητα και την καθημερινότητα των κατοίκων των νησιών.

Η είδηση έχει γίνει δεκτή με ικανοποίηση από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες των Βόρειων Σποράδων, οι οποίοι ανυπομονούν για την ομαλοποίηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Εύβοια.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της προσβασιμότητας των νησιών και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Σχετικά Άρθρα

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Χαλκιδέων για το έτος 2024: Προτεραιότητες και Αναπτυξιακά Έργα.

Evripos 90FM

Χρυσάντα Τριανταφύλλου: ”Όταν όλοι είμαστε ενωμένοι με κοινό στόχο και όραμα μόνο καλό μπορούμε να κάνουμε στον τόπο μας”

Evripos 90FM

Θανάσης Ζεμπίλης: Να προχωρήσουν άμεσα και τα τμήματα προαίρεσης της Παράκαμψης Χαλκίδας Ψαχνών

Evripos 90FM