Πολιτική

Ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε- Συνεχίζουμε»- Έλενα Βάκα

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων του συνδυασμού «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα. Στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αλλάζουμε -Συνεχίζουμε» – Έλενα Βάκα εντάσσονται άλλοι 10 ικανοί και με όρεξη για δουλειά υποψήφιοι, οι οποίοι είναι οι εξής:

 
 

Χρήστος Πολίτης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων
Ο Χρήστος Πολίτης γεννήθηκε στη Χαλκίδα, το 1971, όπου και διαμένει μόνιμα.  
Είναι απόφοιτος Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής (πρώην Εργοδηγών) στο τμήμα Μηχανολογίας. 
Από το 1988 έως και σήμερα, εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία Συγκοινωνιών, Μεταφορών και Τουρισμού (ΚΤΕΛ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε.). 
Δραστηριοποιήθηκε στο παρελθόν ως Σύμβουλος Ακινήτων, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Μέτοχος Διαφημιστικής Εταιρείας και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων στο χώρο της εστίασης. 
Τον ελεύθερο χρόνο του, προσφέρει εθελοντικά σε διάφορους τοπικούς συλλόγους.
«Η προσφορά στα κοινά,  είναι φιλοσοφία και τρόπος ζωής για μένα. Οπότε με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την τιμητική πρόσκληση της Δημάρχου μας Έλενας Βάκα, να σταθώ δίπλα της στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές σαν υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος. Αναγνωρίζοντας τα κοινά Θέλω και Πιστεύω  μας, όπως και το Έργο που έχει ήδη κάνει στον τόπο, ευελπιστώ, με την στήριξη των συνδημοτών μου να αποτελέσω ένα δυνατό κρίκο στην αλυσίδα των προσπαθειών, που πρέπει να ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ να ΑΛΛΑΖΟΥΝ τα δύσκολα.»
Κατερίνα Τσακλάρη- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων
Η Κατερίνα Τσακλάρη με καταγωγή από το Αλιβέρι, τα τελευταία 20 χρόνια κατοικεί στη Νέα Αρτάκη. 
Είναι δασκάλα, έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων. 
Από το 2017- 2023 διετέλεσε διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού και από τον Ιούνιο του 2023 είναι διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού. 
Πιστεύει στην αξία της διά βίου μάθησης και έχοντας αποκτήσει Μεταπτυχιακούς Τίτλους στη Διοίκηση και τη Διδακτική, συνεχίζει τις σπουδές της σε θέματα σύγχρονης Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής και Συμβουλευτικής, διευρύνοντας τους ορίζοντές της. 
Διακατέχεται από συλλογικό πνεύμα και έχει αναπτύξει συνεργασίες με όμορα σχολεία της Πρωτοβάθμιας αλλά και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, με τη Σχολική Επιτροπή και με εξειδικευμένους φορείς, προσπαθώντας η κάθε μέρα στα Σχολεία μας να γίνεται όλο και καλύτερη, βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας μαθητών και εκπαιδευτικών, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον μάθησης.
Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Λαλανίτη, με καταγωγή από τον Βατώντα και έχουν ένα γιο, τον Νικόλα.
«Θεωρώ ότι ένας από τους βασικούς πυλώνες για το μέλλον του Δήμου είναι η ανάπτυξη της Παιδείας, αφού τα παιδιά θα πρέπει αδιαπραγμάτευτα να βρίσκονται πάντα στο πεδίο δράσης και ενδιαφέροντος όλων μας. Οραματίζομαι επένδυση στον τομέα αυτό μεγαλύτερου μέρους της αναπτυξιακής στρατηγικής, εξασφαλίζοντας έτσι τους απαραίτητους πόρους για την αναβάθμιση και τη διαρκή φροντίδα των σχολικών υποδομών, διεκδικώντας και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για ασφαλή, σύγχρονα και συμπεριληπτικά σχολεία. «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ», στο πλευρό της Δημάρχου Έλενας Βάκα για να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας. Να επενδύσουμε πάνω στα θετικά πεπραγμένα, αλλά και να προχωρήσουμε σε σημαντικές αλλαγές διασφαλίζοντας ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας.»
Δημήτριος Δεληγιάννης- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Χαλκιδέων
Ο Δημήτριος Δεληγιάννης είναι 52 ετών και είναι γιος του Αντωνίου και της Μαρίνας Δεληγιάννη.
Γεννήθηκε στη Χαλκίδα και έχει καταγωγή από το Γυμνό Εύβοιας.
Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί 14 ετών.
Ποδοσφαιρικά τα πρώτα του βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Όλυμπου Γυμνού. Στα 14 έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του Δύστου (Β’ Τοπικό), οπότε και κατέκτησαν το πρωτάθλημα.
Όταν ήταν 15 ετών έπαιξε στην ομάδα του χωριού του, στον ιστορικό Όλυμπο Γυμνού, στην Β’ Τοπική Κατηγορία, οπότε και κατέκτησαν το πρωτάθλημα.
Όταν ήταν 16 ετών τον κέρδισε ο Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ, που αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική Κατηγορία.
Μετακόμισε και έζησε Χαλκίδα.
Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο και αργότερα πήρε το πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Ψαχνών.
Παράλληλα με τις σπουδές του έπαιξε 8 χρόνια στην ομάδα του Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ (Ένα χρόνο στην Β’ Εθνική Κατηγορία, πέντε χρόνια στην Γ’ Εθνική και δύο χρόνια στη Δ’ Εθνική).
Επίσης έπαιξε  στον Χαραυγιακό (Β’ Εθνική), στον Αιολικό (Γ’ εθνική), στην Μυτιλήνη, όπου έκανε και την στρατιωτική μου θητεία, στον Αχαρναϊκό (Δ’ Εθνική), στην Ερέτρια ( Δ’ Εθνική) και στην Αρτάκη (Δ’ Εθνική).
Στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπαιξε για ένα χρόνο στον Όλυμπο Γυμνού (Α’ Τοπικό), για δυο χρόνια στον Ευβοϊκό Χαλκίδας (Α’ Τοπικό), για δυο χρόνια στον Μίστρο (Α’ Τοπικό) και τέλος για ένα χρόνο στην ομάδα του Πάλιουρα (Α’ Τοπικό). 
Έπειτα ακολούθησε το επάγγελμα του προπονητή ποδοσφαίρου, αφού πρώτα παρακολούθησε και πήρε το πτυχίο ΟΥΕΦΑ Β, όπως επίσης και το πτυχίο ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
Έχει διατελέσει προπονητής στον Απόλλωνα Χαλκίδας (Γ’ Τοπικό), στο Μαντούδι (Β’ Τοπικό), στον Απόλλων Παραλίας (Β’ Τοπικό) και στην Αμάρυνθο (Α’ Τοπικό).
Είναι προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου πάνω από 10 χρόνια.
Εδώ και τέσσερα χρόνια δουλεύει σαν προπονητής Ακαδημιών στον Α.Ο ΚΑΝΗΘΟΥ.
Εργάζεται στις Φυλακές Χαλκίδας ως Εξωτερικός Φρουρός.
Είναι ένστολος και ένοπλος και ασχολείται συνήθως με το κομμάτι των μεταγωγών.
Δουλεύει στην υπηρεσία του 23 χρόνια.
«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Έλενα Βάκα για την πρόσκληση και πρόκληση παράλληλα, που μου έκανε για να κατέβω στις Δημοτικές εκλογές.
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο αθλητικό κομμάτι έτσι ώστε να βελτιώσουμε τον Αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.»
Στυλιανή Ιωσήφ- Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ.Ε. Νέας Αρτάκης
Η Στυλιανή Ιωσήφ κατάγεται από τη Νέα Αρτάκη, στην οποία ζει και εργάζεται.
Είναι κόρη του εμπόρου Ιωάννη Ιωσήφ και της Μαρίας Ιωσήφ. 
Μετά την αποφοίτησή της από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών,  υπηρέτησε ως δασκάλα σε πολλά σχολεία της κεντρικής Εύβοιας, και παράλληλα, ειδικεύτηκε στη Διοίκηση της Εκπαίδευσης και την Εκπαιδευτική Πολιτική. 
Είναι διευθύντρια του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Χαλκίδας, ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας. 
«Κίνητρο για τη συμμετοχή στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αποτελεί η 
προτεραιοποίηση της εκπαίδευσης στην αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου και η μέριμνα 
για αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και υποδομών, καθώς, και η ουσιαστική 
βελτίωση των συνθηκών που αφορούν τη σημερινή εκπαιδευτική πραγματικότητα που 
βιώνουμε στα σχολεία, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό για τις μαθήτριες και τους 
μαθητές μας.»
Εμμανουήλ Βέττας- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.ΚοινότηταςΝ.Λαμψάκου
Ο Εμμανουήλ Βέττας γεννήθηκε το 1973 στη Χαλκίδα και μένει στη Νέα Λάμψακο.
Έχει σπουδάσει τουριστικά επαγγέλματα στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA Β, και προπονητής στην ΑΕ Χαλκίδας.
Δραστηριοποιείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ραδιόφωνο-ιστοσελίδα-τηλεόραση, και είναι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.dinataathlitika.gr. 
Είναι Κοινοτικός σύμβουλος Νέας Λαμψάκου.
Είναι πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αναξαγόρας και νυν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Έχει ένα γιο, τον Γιώργο 15 ετών.
Αθανασία Στεφανή- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Βασιλικού
Η Αθανασία Στεφανή είναι νηπιαγωγός.
Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (ΕΚΠΑ) στο τμήμα Νηπιαγωγών με ειδικότητα ΠΕ60.
Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Μαντά και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.
Περικλής Μούντριχας- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας
Ο Περικλής Μούντριχας είναι γιος του Ανδρέα Μούντριχα (Μηχ. Μηχανικού) και της Βασιλικής Βλασσά.
Είναι 22 ετών και μεγάλωσε στην Χαλκίδα, από όπου και κατάγεται, καθώς φοίτησε στα σχολεία 20ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και έπειτα 1ο Λύκειο Χαλκίδας.
Αποφοίτησε Μηχανολόγος Μηχανικός (MEng) με εξειδίκευση στην ενέργεια από το Πανεπιστήμιο του Newcastle της Αγγλίας, όπου σπούδασε για 4 έτη, με υψηλότερη διάκριση την δημοσιευμένη διπλωματική του σε ελβετικό Journal για την ενέργεια.
Είναι μέλος της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ) στην οργάνωση της Χαλκίδας, ενώ από πολύ μικρός τον ενδιέφερε η σωστή και υγιής πολιτική.
Κατά καιρούς έχει ασχοληθεί με διάφορες δραστηριότητες όπως τένις, ποδηλασία βουνού, ιστιοπλοΐα, μπάσκετ, σκάκι, ενώ διετέλεσε αρχηγός της σχολικής ομάδας χάντμπολ για 2 έτη καθώς και πρόσκοπος για 6 έτη.
«Επιστρέφω να εγκατασταθώ μόνιμα στην πόλη που μεγάλωσα, έπειτα από 4 χρόνια διαμονής λόγω σπουδών στην Αγγλία, και προσδοκώ να προσφέρω τα μέγιστα επηρεαζόμενος από τα θετικά στοιχεία του εξωτερικού με σκοπό να κάνουμε την Χαλκίδα μας να έχει την προσοχή που της αξίζει και την ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη! Είναι επίσης τιμή μου η ευκαιρία που μου δίνει η κ. Βάκα να αποδείξω τι μπορεί να κάνει η νεολαία για το καλό της πόλης μας.»
Νίκος Λαδερός- Υποψήφιος Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας
Ο Νίκος Λαδερός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Είναι 52 ετών. Έζησε 30 χρόνια στην Ιταλία. Σπούδασε ιατρική αλλά τον κέρδισε ο επιχειρηματικός χώρος και η τεχνολογία.
Για πολλά έτη ήταν μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος  της ATV με έδρα το Μιλάνο. Εργάστηκε στην οργάνωση και εκτέλεση κάθε είδους εκδήλωσης.
Είχε αρκετές επιτυχημένες συνεργασίες με Armani, Prada, Mapei, Blackrock, Ambrosetti, EXPO 2015 και γνωστές ξενοδοχειακές αλυσίδες.
Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Χαλκίδα συνεχίζοντας παράλληλα κάθε δραστηριότητα και στον ελληνικό χώρο ως συνεργάτης της Δ.Σ.Ο. (Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας ). 
Έχειγνώσεις Multimedia,  Barco Event Management και Bosch Integrus Digital traslation.
Είναι υπεύθυνος marketing και πωλήσεων της οικογενειακής εταιρίας οργανικών καλλυντικών PHYSISCARE.GR.
Διετέλεσε επίσημος ανταποκριτής στην Ιταλία, του αθλητικού ραδιοφώνου Sport fm για την Serie A την περίοδο 2003/2006.
«Άλλοι φεύγουν για ένα καλύτερο μέλλον, άλλοι όμως επιστρέφουν με εμπειρίες και όρεξη να προσφέρουν στον τόπο τους ότι καλύτερο. Ευχαριστώ την Έλενα για την τιμή , αλλάζουμε- συνεχίζουμε όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει και όλοι μαζί ας φέρουμε  αυτή την πόλη ακόμη πιο ψηλά!»
Κατερίνα Κατσαρή- Υποψήφια Σύμβουλος  Δ.ΚοινότηταςΑφρατίου
Η Κατερίνα Κατσαρή είναι 25 ετών και έχει μια κόρη 8 ετών.
Αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Χαλκίδας με ειδικότητα Β.Φυσικοθεραπείας. Μεγάλωσε και ζει στο Αφράτι Χαλκίδας.
Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο της εστίασης, μιας και από μικρή μεγάλωσε στην οικογενειακή επιχείρηση της οικογένειας, την επί 50 χρόνια «Ψαροταβέρνα ο Γκούβερης».
«Ομολογώ ότι με ενθουσιάζει και με ενθαρρύνει σε μεγάλο βαθμό, η ιδέα να συμβάλω στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας και συγκεκριμένα στο όμορφο χωριό Αφράτι που μεγάλωσα και τώρα μεγαλώνω και το παιδί μου! Μαζί Αλλάζουμε, Συνεχίζουμε και πάμε μπροστά, με όραμα και στόχους!»
Νικόλ Παπαλάμπρου- Υποψήφια Σύμβουλος Δ.Κοινότητας Χαλκίδας
Η Νικόλ Παπαλάμπρου γεννήθηκε το 1975 στην Πάτρα. 
Είναι πτυχιούχος Τμήματος Προγραμματιστών καθώς και πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια. 
Είναι μητέρα δύο παιδιών. 
Έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ( CocaCola, AB Βασιλόπουλος κ.ά ) περνώντας διαδοχικά από διάφορες θέσεις, καθώς και στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατρέων.
Το 2006 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Χαλκίδα αφού διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ στον Δήμο Ληλαντίων (κατόπιν Δήμο Χαλκιδέων ).
Διακρίνεται για την εργατικότητά της, το ομαδικό πνεύμα και πάνω απ’ όλα την αφοσίωσή της στην όσο το δυνατόν ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Είναι ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας μέσω των πολλών και ποικίλων ενδιαφερόντων της (οικολογία, πολιτισμός, αθλητισμός  κ.ά) και συνάμα προσπαθεί πάντα να στέκεται στο πλευρό των πιο ευάλωτων ομάδων.
«Είναι για μένα μεγάλη χαρά αλλά και τιμή να επιλεγώ από την Δήμαρχό μας για να συμμετέχω στον Συνδυασμό «Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε». Πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που με αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτέλεια θα υπηρετήσουν τον πολίτη και τις ανάγκες του. Το κοινό καλό θα πρέπει να είναι ο στόχος που να μας ενώνει όλους.»

Σχετικά Άρθρα

ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ: «Επιμένουμε να διοικούμε με τις πόρτες ανοιχτές και να αποζητούμε τις προτάσεις όλων των πολιτών»

Evripos 90FM

Δημοσκόπηση MARC: Στις 8,7 μονάδες η διαφορά ΝΔ από ΣΥΡΙΖΑ

Evripos 90FM

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τη φοιτήτρια που καταγγέλλει βιασμό και κατέληξε κατηγορούμενη

Evripos 90FM