Πολιτική

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. 
Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν: 
 
• Αναγνωστάκης Κώστας
Ο Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης γεννήθηκε  στη Χαλκίδα όπου και κατοικεί και έχει δυο κόρες, τη Λία και τη Μαριτίνα. 
Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο UΝI της Κολωνίας (Γερμανία) και γνωρίζει Γερμανικά και  Αγγλικά. Το επάγγελμά του είναι Λογιστής-Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Προπονητής Ποδοσφαίρου. 
Από τα νεανικά του χρόνια υπηρέτησε το χώρο του αθλητισμού, ως ποδοσφαιριστής αρχικά στην Εθνική Νέων, καθώς και σε πολλές ομάδες της Χαλκίδας (ΑΕΚ Χαλκίδας, Προποντίδα, Α.Ο. Κανήθου, Α.Π.Κ.Ο. Δροσιάς, Α.Ο. Αγ. Ελεούσας-Καμάρες). 
Αργότερα απέκτησε το δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B΄ και έχει διατελέσει ως προπονητής σε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες της Εύβοιας, αλλά και ως διοικητικό μέλος σε ομάδες (μπάσκετ, ποδοσφαίρου) της Χαλκίδας.  Επίσης υπήρξε υποψήφιος και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκίδας και Αντιπρόεδρος ΔΟΑΠΠΕΧ στον τομέα Αθλητισμού. 
 
 
• Γιαννούκος Γιώργος
Ο Γιώργος Γιαννούκος είναι καθηγητής Φυσικός και εργάστηκε στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει διατελέσει διευθυντής στο γυμνάσιο Λαμψάκου και υποδιευθυντής στο 4ο γυμνάσιο Χαλκίδας. Με την εκλογή του ως Δημοτικός  σύμβουλος Χαλκίδας, διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη 2014-2016,  Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Δημοτικής Αστυνομίας και ΚΕΠ το 2006 και Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και ΚΕΠ από το 2014 έως 2016. Είναι πατέρας δύο παιδιών του Νικολάου και του Δημητρίου. Είναι κάτοικος Χαλκίδας.
 
• Μάρκου Γιώργος
Ο Γιώργος Μάρκου είναι ελεύθερος επαγγελματίας με τομέα δραστηριότητας την ανακαίνιση κτηρίων. 
Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Μαστρογιάννη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, που σήμερα είναι ηλικίας 13 και 11 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Νικόλαο (Μπούρτζι), ενώ διαμένει στο Βασιλικό.
 
• Μπελιάς Παναγιώτης
Ο Παναγιώτης Μπελιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Φάρο Αυλίδας, όπου κατοικεί σήμερα με την οικογένειά του, την σύζυγό του Βάγια Νίκα και τα δύο τους παιδιά. 
Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ιδιαίτερα ενεργός στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.   Έχει υπάρξει αθλητής ποδοσφαίρου των Α.Ο Αυλίδας και Α.Ο.Κ.Π, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών μέλος Δ.Σ στον μπασκετικό Γ.Σ Αυλίδας. Είναι εν ενεργεία Κοινοτικός σύμβουλος Φάρου Αυλίδας και παράλληλα Πρόεδρος Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φάρου Αυλίδας.
 
• Βασιλείου Γιώργος
Ο  Γιώργος Βασιλείου, κατάγεται από την Κερασιά Εύβοιας και κατοικεί στη Χαλκίδα.
Σπούδασε στα ΙΕΚ στον όμιλο ΑΝΤ1, Ηχοληψία-χειριστής ραδιοτηλεοπτικών μέσων και έχει μεταπτυχιακό στο Business administration (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Εργάζεται ως Ιδιωτικός υπάλληλος και είναι μέλος συλλόγων, με κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις.
 
• Δευτερέου Παναγιώτα 
Η Παναγιώτα Δευτερέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Επί σειρά ετών εργάστηκε ως νοσηλεύτρια στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην γενέτειρά της και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. 
Έχοντας ζήσει για αρκετά χρόνια στη Στοκχόλμη, γνωρίζει καλά πώς μπορεί μια πόλη να είναι «φιλική» προς τους δημότες της, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και το επιχειρείν. Στόχος της είναι με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς τους συμπολίτες της να συμβάλει στο να γίνει η Χαλκίδα καλύτερη, να γίνει η πόλη που της αξίζει.
 
• Γιαννάκης Γιάννης
Ο Γιάννης Γιαννάκης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, υπήρξε μέλος της Εθνικής Ελλάδας  και Πρωταθλητής Ελλάδας στην ενόργανη γυμναστική. 
Σήμερα ασκεί το επάγγελμα του Ασφαλιστικού πράκτορα. Επιθυμία του είναι να  προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία του στον αθλητικό σχεδιασμό και  την υλοποίηση υποδομών, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας ως πολίτες, με ειδική μέριμνα στα άτομα με ειδικές ανάγκες και την 3η ηλικία. 
Είναι παντρεμένος, και πατέρας ενός παιδιού και κατοικεί στη Χαλκίδα.
 
• Ντεγιάννης Κωνσταντίνος 
Ο Κωνσταντίνος Ντεγιάννης (24 ετών) κατοικεί στην περιοχή του Μύτικα.
Υπηρετεί ως Υπαξιωματικός στις ειδικές δυνάμεις του Σώματος των Πεζοναυτών. Αγαπάει τον αθλητισμό και ως ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί στα Αθλητικά Σωματεία του Μαντουδίου, της Χαλκίδας (ΑΟ Χαλκίς) και του Ελλησπόντου. Με τη ίδια ευθύνη που υπηρετεί την πατρίδα μας, επιθυμεί να συμβάλει και εκείνος ως μέλος της νέας γενιάς, στην ανανεωτική προσπάθεια ανάπτυξης ενός σύγχρονου Δήμου Χαλκιδέων.
 
• Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Ο  Χαράλαμπος Χαραλάμπους είναι 28 ετών και κατοικεί στο Αφράτι.
Σπούδασε Μηχανικός Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο Πατρών και από φοιτητής συμμετείχε ως στέλεχος στα συλλογικά φοιτητικά όργανα. Εργάζεται ως Μηχανικός Περιβάλλοντος & Ασφάλειας στην εταιρεία Europa. Αγαπάτην ποδηλασία, και τον Μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είναι ένας νέος άνθρωπος, που υπεραγαπά τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε καιως υποψήφιος μέσω του συνδυασμού «Άμεσα», αναζητά τις ευκαιρίες έκφρασης της νέας γενιάς, σε εφαρμόσιμες καινοτόμες και σύγχρονες ιδέες. 
 
Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων. 
 

Σχετικά Άρθρα

Οι προκλητικές απαιτήσεις των δανειστών από την κυβέρνηση

Evripos 90FM

Τσαπουρνιώτης: “Ζήτησα απ΄τον κ. Στυλιανίδη να μην γίνει καμία μετάθεση πυροσβεστών από την Β. Εύβοια”

Evripos 90FM

Πολιορκούν τον Κουβέλη για να μείνει στην κυβέρνηση

Evripos 90FM