Πολιτική

Δράση και αποτελέσματα στο Δήμο Μαντούδιου-Λίμνης-Αγία Άννας: Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης υλοποιεί έργα σε Σπαθάρι, Δαφνούσα και γήπεδο 5×5 στο Μετόχι!

Σε μια σειρά από σημαντικά έργα προχωρά ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με επικεφαλής τον ακούραστο Δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Στις Δημοτικές Κοινότητες Σπαθαρίου και Δαφνούσας ολοκληρώθηκαν εργασίες τσιμεντοστρώσεων δρόμων, προσφέροντας αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής στους κατοίκους.

Επιπλέον, στο Σπαθάρι, έλαβε χώρα η επισκευή του Κοινοτικού Καταστήματος, σε συνεργασία με τους κατοίκους του χωριού. Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση του Δήμου για ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα τοπικά δρώμενα και λήψη αποφάσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Παράλληλα, η Δημοτική Επιτροπή, με σημερινή της απόφαση, ενέκρινε την κατασκευή γηπέδου 5×5 στο Μετόχι. Πρόκειται για ένα έργο νεανικής αθλητικής υποδομής που θα δώσει ώθηση στην άθληση και την ψυχαγωγία των νέων στην περιοχή.

Ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης, με ακάματο πνεύμα και αφοσίωση, συνεχίζει να υλοποιεί έργα που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και φέρνουν το μέλλον πιο κοντά.

Σχετικά Άρθρα

Κυβέρνηση: «Ναι» σε ιδιωτικοποιήσεις – «Όχι» σε εργασιακά και ασφαλιστικό – Η τελική πρόταση προς τους δανειστές

Evripos 90FM

ΠΣτΕ: Χρηματοδοτήσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία κοινωνικών δομών και τη συνέχιση κοινωνικών δράσεων

Evripos 90FM

Τ. Θεοδωρικάκος: Δωρεά του νέου ραντάρ για τις ανάγκες του Α.Τ. Διρφύων- Μεσσαπίων

Evripos 90FM