Πολιτική

Δυνατή και πανέτοιμη για την εκλογική αναμέτρησης της Κυριακής είναι η υποψήφια Γεωργία Χατζηστάμου

Δυνατή και πανέτοιμη για την εκλογική αναμέτρησης της Κυριακής είναι η υποψήφια Γεωργία Χατζηστάμου με τον συνδυασμό του Γιώργου Σπύρου

Η κυρία Χατζηστάμου είναι υποψήφια στο τοπικό της Χαλκίδας. Κατάγεται από το Βασιλικό και προέρχεται από μια υπερπολυτεκνη οικογένεια είναι μητέρα δύο αγοριών και διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στο Κέντρο της πόλης μας , έχοντας διευρύνει τις δράσεις του γραφείου της και στις Οικονομικές Πραγματογνωμοσυνες.

Σε ερώτηση μας για την ενασχόληση της με τα κοινά. Απάντησε: Η ενασχόληση μου με τα κοινά έρχεται από νεαρή ηλικία,  τόσο στα μαθητικά αλλά και τα φοιτητικά μου χρόνια στο ΑΤΕΙ Στ Ελλάδας όπου αποφοίτησα με αντικείμενο την Χρηματοοικονομικη κ Λογιστική.

Ενώ για την απόφαση της να ενταχθεί στον συνδυασμό του Γιώργου Σπύρου μας απάντησε ότι ήρθε με γνώμονα το γεγονός ότι η πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους με τεχνοκρατικο όραμα,  οι οποίοι έχουν κατά τα χρόνια αποδείξει έμπρακτα μέσα από τη δουλειά τους πως είναι ικανοί να δημιουργούν από τη βάση και να φτάνουν στην κορυφή. 

Όπως τόνισε ”Τέτοιος άνθρωπος είναι ο κος Σπύρου, επιτυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος μέσα από το βιο του έχει αποδείξει ότι μπορεί να μεταμορφώσει κατι μικρό σε μεγάλο. Έχει το τρόπο κ τη διορατικοτητα να αναδείξει τοποθεσίες κ έχει καταφέρει μέσω της επιχειρηματικής δράσης του να αναδείξει στο μέγιστο τη πόλη μας.

Με την εκλογή μου στο τοπικό Συμβούλιο της Χαλκίδας θέλω να προσφέρω στην πόλη μου στα μικρά καθημερινά όπως την καθαριότητα, τους χώρους αναψυχής των παιδιών μας καθώς κ των παιδιών ΑμεΑ τα οποία δυστυχώς σε αυτή τη πόλη μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποιο αξιόλογο χώρο αναψυχής. Χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο στις ανάγκες τους με τα κατάλληλα για εκείνα παιχνίδια κ προσβαση

Επιθυμώ την πόλη μου να τη δω εκσυγχρονισμενη, φιλική προς κάθε πολίτη.

Εξοπλισμένη και σωστά δομημένη στις ανάγκες μας , ώστε να αποκτήσει ο καθένας μας την ποιότητα ζωής που του αξίζει. Να μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς να μας εμποδίζουν οι κάδοι καταμεσής πεζοδρομίων ή η ανύπαρκτη προσβασιμοτητα στη μετακίνηση των παιδιών μας.

Μια πόλη ή όποια θα έχει σε κάθε γειτονιά ρεύμα! Από τα Μακεδονικά μέχρι το Δοκό,  σε όλους τους δρόμους,  με πράσινη ενέργεια για την σωστή εξοικονόμηση πόρων

Μια πόλη ή όποια είναι φιλική στον επαγγελματία ! Όχι όπως οι εικόνες που μας δίνει η οδός Ιφιγένειας μέσα στο κέντρο εδώ κ δύο χρόνια!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Η λίστα Λαγκάρντ έγινε γρίφος: τώρα ενοχοποιούν τον Διώτη

Evripos 90FM

Θεανώ Φωτίου: Δεν περίμενε ότι στο Δήμο Χαλκιδέων δεν υπάρχουν σχολικά γεύματα

Evripos 90FM

Ο Σαμαράς στηρίζει… τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ

Evripos 90FM