Πολιτική

Στην Χειμάρρα ο πρωθυπουργός – Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους

Στη Χειμάρρα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτή την ώρα επισκέπτεται το ελληνικό σχολείο Όμηρος.

 

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία.

Στην Χειμάρρα βρίσκεται και ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως «δε θα το έχανα με τίποτα, θα ερχόμουν και από την άλλη άκρη του κόσμου. Είναι ιστορική μέρα».

Επόμενοι σταθμοί της επίσκεψης του πρωθυπουργού είναι η Λειβαδιά και η Δερβιτσάνη.

Εκ μέρους της αλβανικής κυβέρνησης τον πρωθυπουργό θα υποδεχθούν στη Δερβίτσανη ο Αλβανός ομόλογός του Έντι Ράμα, ενώ στη Λειβαδιά η υπουργός Περιβάλλοντος και Τουρισμού, Μιρέλα Κουμπάρο.

Σχετικά Άρθρα

Να διευθετηθεί το ζήτημα είχε ζητήσει ο Αντ. Σαμαράς από τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Υπέγραψε τα μέτρα και ο Ρουπακιώτης

Evripos 90FM

Νέα ανακοίνωση υποψηφιοτήτων της δημοτικής κίνησης Άμεσα

Evripos 90FM

Μία νέα περιπέτεια είχε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, όταν κατά τη διάρκεια της καθημερινής του βόλτας με το ποδήλατο είχε ένα ατύχημα. Ο πρώην πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια του να στρίψει, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου με αποτέλεσμα

Evripos 90FM