Πολιτική

Φάνης Σπανός: Σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας

Σε μια άκρως παραγωγική συνεδρίαση, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, έθεσε τα θεμέλια για δύο σημαντικά έργα που θα ωφελήσουν άμεσα τους πολίτες και θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής.

Σύγχρονο Μουσείο Ευρίπου: Δημιουργείται ένα σύγχρονο μουσείο στο Ευβοϊκό τεταρτοκύκλιο, με στόχο να αναδείξει την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής. Το μουσείο θα αποτελέσει πόλο έλξης για επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Smart Lockers: Πιλοτική εφαρμογή “smart lockers” υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέροντας στους πολίτες μια καινοτόμα υπηρεσία. Τα “smart lockers” θα λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετηθούν άμεσα και χωρίς αναμονή, πέραν του ωραρίου λειτουργίας των υπηρεσιών.

Ενίσχυση του Τεχνικού Προγράμματος: Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος, με στόχο την υλοποίηση νέων έργων υποδομής και ανάπτυξης. Τα έργα αυτά θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην τόνωση της παραγωγικότητας της περιοχής.

Προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο: Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ενημέρωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο για τις προπαρασκευαστικές συναντήσεις και ενέργειες που έχουν ήδη γίνει, ώστε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να είναι πλήρως προετοιμασμένη για την αντιπυρική περίοδο. Η πρόληψη των πυρκαγιών και η άμεση αντιμετώπιση τυχόν συμβάντων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή.

Σχετικά Άρθρα

 Η υπέρμαχος της προσφοράς και του εθελοντισμού Βασιλική Ρόγκα θα στηρίξει το Μουσείο Παπανικολάου στην Κύμη 

Evripos 90FM

Τρόικα: Διώξτε τώρα 10.000 δημοσίους υπαλλήλους και προσλάβετε 2.000 των 700€

Evripos 90FM

Κάρυστος: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Γιάννης Μανώλης

Evripos 90FM