Πολιτική

Κωνσταντίνος(Κώστας) Καλημέρης: ”Έχουμε ένα διαμάντι στα χέρια μας που το έχουμε σκεπάσει με χώμα και δυστυχώς δεν φαίνεται. ”

Για πρώτη φορά θέτει υποψηφιότητα ο Κωνσταντίνος(Κώστας) Καλημέρης ως υποψήφιος σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βασιλικού με το συνδυασμό του Γιώργου Σπύρου ”Άμεσα”

Αποδέχθηκε πολύ εύκολα την πρόταση του Γιώργου Σπύρου καθώς πιστεύει ότι είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας με γνώσεις και στόχους.

Για αυτό ακριβώς το λόγο πιστεύω ότι ο Δήμος μας χρειάζεται ανθρώπους με λόγο, στόχο και πρόγραμμα που θα είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν για το κοινό καλό ολων και όχι για προσωπικά συμφέροντα.

”Έχουμε ένα διαμάντι στα χέρια μας που το έχουμε σκεπάσει με χώμα και δυστυχώς δεν φαίνεται.”

Η Ξηρόπολη (Λευκαντί) Βρίσκεται στα παράλια του Δ.Δ.Βασιλικου. Γνωρίζουμε ότι υπήρχε αξιόλογος αρχαίος οικισμό? Η Ξηρόπολη κατοικήθηκε για πρώτη φορά το 3.000 π.Χ δηλαδή στην Πρωτοελλαδική περίοδο και γνώρισε μεγάλη ακμή τα προϊστορικά χρόνια. Τι έχουμε κάνει για να τον προβάλουμε και να φέρουμε τουρίστες στον τόπο μας? Τίποτα μέχρι και σήμερα έχουμε ανεκμετάλλευτο και παρατημένο έναν αρχαιολογικό χώρο που θα μπορούσε να δώσει πνοή στους επιχειρηματίες της περιοχής.

Σε ότι αφορά την καθημερινότητα η καθαριότητα του δήμου είναι το Α κα το Ω. Είναι απαράδεκτο να μην πλένονται οι κάδοι, καθώς και το να υπάρχουν κάδοι σπασμένοι.

Στο Λευκαντί δεν υπάρχουν παιδικές χαρές, είναι δυνατόν για να παέι κάποιος το παιδί του στην παιδική χαρά η κοντινότερη να είναι στο Βασιλικό?

Έχουμε το μικρό λιμανάκι στο Λευκαντί που είναι χρόνια παρατημένο. Οί υποσχέσεις που έχουμε πάρει όλα αυτά τα χρόνια είναι πάρα πολλές αλλά επι της ουσίας τίποτα.

Πολλά ακόμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν έχουν γίνει όπως το ποτάμι του Λίλαντα που ακόμα δεν έχει τελειώσει και ένας ακόμα χειμώνας να είναι μπροστά μας και με όλα αυτα που έχουμε ζήσει και δει τον τελευταίο καιρό να μας κάνουν να φοβόμαστε ακόμα περισσότερο.

Δέν έχει παραδοθεί τίποτα ούτε κάν η γέφυρα στα Φύλλα. Απο τότε που έπεσε δεν έχει γίνει τίποτα για να την φτιάξουν.

Για αυτούς και άλλους πολλούς λόγος είμαι με τον Γιώργο Σπύρου και πιστεύω στην αλλαγή που θα φέρουμε με στόχο και πολύ δουλειά

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαπέν: Η Ευρωζώνη να σεβαστεί την αλλαγή κυβέρνησης στην Αθήνα

Evripos 90FM

Διάγγελμα Μητσοτάκη για την πανδημία αύριο ενόψει Χριστουγέννων !

Evripos 90FM

ΔΕΘ: Δυναμική παρουσία του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης – Εγκάρδια συνομιλία Μητσοτάκη – Κεδίκογλου

Evripos 90FM