ΔημοφιλήΠολιτική

Τέμπη: Στη Βουλή δικογραφία κατά Καραμανλή από τραυματία

Στη Βουλή διαβιβάστηκε δικογραφία μετά από ένδικα μέσα που κατέθεσε τραυματίας των Τεμπών κατά του Κώστα Καραμανλή, στελεχών του ΟΣΕ και κατά στελεχών της Hellenic Train.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δικογραφία, σχηματίστηκε μετά από μήνυση τραυματία των Τεμπών και διαβιβάστηκε στη Βουλή από τις 13 Μαρτίου καθώς σχετίζεται με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και εμπίπτει στο άρθρο 86 του Συντάγματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματίας κατηγορεί τον Κώστα Καραμαλή πως με τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717 ευθύνεται για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό στα Τέμπη.

Όπως έγινε γνωστό η μήνυση κατατέθηκε από τον 27χρονο τραυματία, Αναστάσιο Κουμπούρη και στρέφεται κατά του Κ. Καραμανλή και κατά παντός υπευθύνου συμπεριλαμβανομένων και του σταθμάρχη.

Ο 27χρονος προσάπτει κατά περίσταση τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και σωματική βλάβη, ενώ στη μήνυσή του επιφυλάσσεται για αίτημα αποζημίωσης, γεγονός που σημαίνει πως προτίθεται να καταθέσει και αγωγή.

Σχετικά Άρθρα

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού

Evripos 90FM

Έτοιμο το κυβερνητικό σχέδιο για φθηνότερο ρεύμα – Αύριο οι ανακοινώσεις

Evripos 90FM

Α.Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον κόσμο!

Evripos 90FM