Πολιτική

Χρυσάντα Τριανταφύλλου: ”Μπαίνω για να δουλέψω.. άλλωστε είμαι για τα δύσκολα”

 

 Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει Άγγελο επι γης για τον τρόπο, την ποιότητα, και το ήθος της. Η γνωστή επιχειρηματίας και υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Χρυσάντα Τριανταφύλλου με τον Φάνη Σπανό είναι μια γυναίκα που όποιος την έχει γνωρίσει μόνο καλά έχει πει για εκείνη.

Είναι η πρώτη φορά που είναι υποψήφια η  κ. Χρυσάντα Τριανταφύλλου μετά απο ώριμη σκέψη καθώς είναι ένα πρόσωπο άφθαρτο όπου δεν την ενδιαφέρει να γίνει επαγγελματίας πολιτικός, διότι είναι μια γνωστή αλλά και επιτυχημένη επιχειρηματίας, που την ενδιαφέρει να δει την Εύβοια από άκρη σε άκρη έπειτα από σκληρή δουλειά όπως ξέρει να κάνει τόσα χρόνια να ανθίζει επιχειρηματικά και τουριστικά ώστε να δοθούν κίνητρα αλλά και θέσεις εργασίας.

”Η προσωπική μου πορεία τα 20 αυτά χρόνια που δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά μου έχουν δείξει και αποδείξει ότι με έντιμο , καθημερινό αγώνα, σκληρή εργασία, υπομονή, επιμονή  και την αγκαλιά των συμπολιτών σου χτίζεις ένα ισχυρό μέλλον.. ”

Εμπιστεύεται τον Φάνη Σπανό για την έντιμη δουλειά που κάνει, το όραμα που έχει καθώς και για το ομαδικό πνεύμα που τον διακρίνει.

”Ο Σπανός έχει ήδη ξεκινήσει πολύ σημαντικά έργα μέσα σε αυτή την 4ετία. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα αυτή την 5ετία με πολύ δουλειά και όρεξη. 

Η Εύβοια είναι ένας θησαυρός που δεν έχουμε εκμεταλλευτεί στο 100%. Πρέπει να δώσουμε βάση στον πολιτισμό μας, τον τουρισμό, αλλά και τον θρησκευτικό τουρισμό . Από άκρη σε άκρη θα πρέπει να προωθήσουμε το κάθε σημείο που μαρτυρά τον πολιτισμό της κάθε περιοχής. Έχουμε θησαυρούς ανεκμετάλλευτους.

Υπάρχουν σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος αλλά και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της οικονομίας στις εκάστοτε περιοχές.

Θέλω να δουλέψω για το καλο του τόπου μου και να μπορώ να κοιτάω στα μάτια όσους με εμπιστεύονται. Μπαίνω για να δουλέψω.. άλλωστε είμαι για τα δύσκολα και για αυτά που κάποιοι θεωρούν αδύνατα…εγώ θα παλέψω να γίνουν για το καλό του τόπου μου και των Ευβοιωτών.”

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Μαυρίκου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Evripos 90FM

Θοδωρής Ρουμελιώτης Πρόεδρος Ξενοδόχων Β. Εύβοιας: ”Διανύουμε μια πάρα πολύ καλή περίοδο για τον τουρισμό”

Evripos 90FM

Συστήνεται σήμερα το Ταμείο για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Evripos 90FM