Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας εκτυλίχθηκε σήμερα στη Βουλή, με τον πρώην βουλευτή Λακωνίας Κωνσταντίνο Φλώρο να επιτίθεται στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση της ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου. Ο κ. Φλώρος φέρεται να επιτέθηκε στον κ. Γραμμένο, χτυπώντας τον με γροθιά.
Ο κ. Γραμμένος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση του δεν έχει γίνει γνωστή.
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο κ. Φλώρος συνελήφθη με βάση το αυτόφωρο ή αν διέφυγε.
Πολιτικοί κύκλοι καταδίκασαν έντονα το περιστατικό βίας, τονίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο Κοινοβούλιο.
Η αιτία του επεισοδίου παραμένει άγνωστη, ωστόσο, οι εντάσεις στην Βουλή είναι συχνές, ιδιαίτερα σε περιόδους έντονων πολιτικών αντιπαραθέσεων.