
Δωρεά ενός φορητού μηχανήματος ανίχνευσης φλεβών από την Ματίνα Κυριάκου συγγραφέα του βιβλίου Αλέξανδρος «Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος» στο Νοσοσκομείο της Χαλκίδας.
Σήμερα παραλάβαμε την δωρεά ενός φορητού μηχανήματος ανίχνευσης φλεβών από την Ματίνα Κυριάκου συγγραφέα του βιβλίου Αλέξανδρος «Να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος»η οποία δίνει μέρος των εσόδων του βιβλίου για να εξοπλίσει τις παιδιατρικές πτέρυγες των νοσοκομείων της χώρας με τα συγκεκριμένα μηχανήματα.
Το μηχανημα θα χρησιμοποιηθεί για τα παιδιά στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομειου μας . Ο Διοικητης του νοσοκομείου μας κος Ευαγγελος Χατζημαργαριτης και η Διευθυντρια της Παιδιατρικης κλινικής Κα Φωτεινη Κουλουρα ευχαρίστησαν της θερμά την κα Κυριακου για την χορηγία αυτή.



