Ειδήσεις

Χαλκίδα: Διακοπή υδροδότησης απόψε, λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο ύδρευσης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω έκτακτων εργασιών επισκευής σε αγωγό ύδρευσης, θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά τις
βραδινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021, από ώρα 24:00 έως και το πρωί της Τρίτης 23 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:30. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι: Παπαθανασίου έως και την περιοχή του Αγίου Ταξιάρχη, η περιοχή γύρω από το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και η περιοχή Πελοποννησίων.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις βραδινές ώρες, για να περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος εκτέλεσης και η όχληση των κατοίκων των παραπάνω περιοχών.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας το σύνολο των αποθεμάτων της και τροφοδοτώντας εναλλακτικά περιοχές, προκειμένου να συμπτύξει, όσο είναι δυνατόν, τη ζώνη διακοπής υδροδότησης.

 

Σχετικά Άρθρα

Κυνηγοί του… κρυμμένου θησαυρού Τρεις κολοσσοί θέλουν να ψάξουν για πετρέλαιο στο βόρειο Ιόνιο

Evripos 90FM

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Εύβοια για σήμερα 1η Ιουλίου

Evripos 90FM

Νέος ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο ποδοσφαίρου Τσαλίκη – Παπίλα και νέο σύστημα κλιματισμού στο ΔΑΚ Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη»

Evripos 90FM