Κοινωνία

Κακοκαιρία Elias: Έκλεισε ο δρόμος από τα Ψαχνά προς τη βόρεια Εύβοια

Για άλλη μια φορά η πολύπαθη Β.Εύβοια δοκιμάζεται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ λίγο μετά τις 10 το πρωί εστάλη μήνυμα από το 112 για όσους βρίσκονται στο Μαντούδι για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και κίνδυνο υπερχείλισης χειμάρρων.

 

Έκκληση να μην βγαίνουν από το σπίτι τους οι κάτοικοι του δήμου Μαντουδίου στην Εύβοια έκανε  ο δήμαρχος λόγω της κακοκαιρίας Elias και διέψευσε την πληροφορία ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι ενώ τόνισε ότι έχει κλείσει ο δρόμος από τα Ψαχνά προς τη βόρεια Εύβοια.
 
«Πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις. Η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη», ανέφερε χαρακτηριστικά. και δηλώσε:
 
«Έπεσαν 150 χιλιοστά βροχής μέχρι τις 6:00, στο δυτικό κομμάτι του δήμου στις Ροβιές και τη Λίμνη, και έχουν φέρει όλο το βουνό μέσα στους οικισμούς. Κάνουμε έκκληση στους πολίτες να μην μετακινούνται άσκοπα, το νερό είναι πάρα πολύ. Έχουν υπερχειλίσει όλα τα ποτάμια. Η κατάσταση κρίνεται αυτή τη στιγμή επικίνδυνη», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
 
«Αυτή τη στιγμή τα μεγάλα προβλήματα είναι στις καμένες περιοχές. Εντοπίζονται κυρίως στις Ροβιές και στο Μετόχι. Το νερό είναι πάρα πολύ, έχει δημιουργηθεί ένας χείμαρρος. Είναι όλο το βουνό και κατεβαίνει προς τα κάτω. Αν συνεχίσει αυτός ο καταποντισμός, δεν ξέρουμε τι θα προκύψει στους άλλους οικισμούς. Είναι πολύ το νερό, πολύ περισσότερο από τον Daniel».
 

Σχετικά Άρθρα

Γ. Αυτιάς ΣΚΑΙ – Η παρέμβασή μας : Η οικονομική ενίσχυση στην Β. Εύβοια και η έλευση του Πρωθυπουργού την Τρίτη (video)

Evripos 90FM

Υπέροχο βίντεο από τον στολισμένο Δήμο Χαλκιδέων!

Evripos 90FM

Εργάτης καταπλακώθηκε από παλέτα και σκοτώθηκε!

Evripos 90FM