ΔιασκέδασηΕιδήσειςΚοινωνία

“Τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ Χαλκίδας μας ταξιδεύουν στις δεκαετίες ’80s και ’90s”

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του καλοκαιριού, ταλαντούχα παιδιά από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) του Δήμου Χαλκιδέων επιστρέφουν στη σκηνή. Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, μας προσκαλούν σε ένα μοναδικό μουσικοθεατρικό ταξίδι, γεμάτο νότες αισιοδοξίας και χαράς.

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024, στις 19:30, στο Συνεδριακό Κέντρο (Αμφιθέατρο) Π.Ε Εύβοιας, θα παρουσιαστεί εκ νέου η sold out παράσταση “Βασικά καλησπέρα σας”. Μικροί ηθοποιοί και μουσικοί, με πάθος και ταλέντο, θα μας μεταφέρουν πίσω στις αγαπημένες δεκαετίες του ’80 και του ’90.

Με τη δική τους ξεχωριστή ματιά, τα παιδιά των ΚΔΑΠ ΜΕΑ θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια και σκηνές από ταινίες που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους. Μέσα από την παράσταση, θα αναβιώσουν στιγμές που μας ένωσαν όλους και θα μας κάνουν να χαμογελάσουμε με τις καρδιές μας.

Σχετικά Άρθρα

Κηφισός: Διερχόμενο φορτηγό παραβίασε το ύψος και τρύπησε τον αγωγό – Κλειστή η ΛΕΑ και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας

Evripos 90FM

Επιβάτης καταγγέλλει ότι ο Στ. Θεοδωράκης του «χρέωσε» ερώτηση που δεν έθεσε ποτέ στον πρωθυπουργό

Evripos 90FM

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 27 Οκτωβρίου

Evripos 90FM