Κοινωνία

Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα που 52χρονος βάζει φωτιά

Τη στιγμή που ο 52χρονος σταθμεύει το όχημά του και βάζει φωτιά δίπλα στο νεκροταφείο στη Χαλκίδα, στην περιοχή Δοκός, “έπιασαν” κάμερες ασφαλείας από παραπλήσιο εργοστάσιο, με αποτέλεσμα οι Αρχές να βρουν αλλά και να ταυτοποιήσουν τον δράστη.

 

Το βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε το Open και το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό ήταν αυτό που οδήγησε τις Αρχές Ασφαλείας στη σύλληψη του 52χρονου άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Όπως φαίνεται σε αυτό, ο εμπρηστής σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου, δίπλα στο νεκροταφείο της Χαλκίδας και λίγη ώρα αργότερα -ακριβώς σε εκείνο το σημείο- ξέσπασε η εστία της πυρκαγιάς. Την ώρα του εμπρησμού στην περιοχή έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι και αν το μέτωπο δεν περιοριζόταν άμεσα, τότε θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Οι Αρχές εντόπισαν αμέσως το αυτοκίνητο, το ανέλυσαν και έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του ιδιοκτήτη του. Αρχικά ο 52 αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με το έγκλημα, όταν όμως οι Αρχές του έδειξαν το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους, εκείνος ομολόγησε ότι έβαλε δύο πυρκαγιές. Ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν ότι ο άνδρας δεν έδρασε μόνος του και φαίνεται πως αναζητούν τουλάχιστον δύο ακόμα συνεργούς.

 

Σχετικά Άρθρα

Οι ευχαριστίες του Γ. Τσαπουρνιώτη στους συνεργάτες του για την καθαριότητα του Δήμου

Evripos 90FM

Καταγγελία για παράνομη υιοθεσία : Εμφάνισαν «νεκρή» εννιάχρονη που ζούσε στο ορφανοτροφείο !

Evripos 90FM

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 27 Απριλίου

Evripos 90FM