Κοινωνία

Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 406 αναπληρωτών εκπαιδευτικών και 192 μόνιμοι διορισμοί στα σχολεία

Την πρόσληψη 406 εκπαιδευτικών, ως προσωρινών αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στη Γενική Εκπαίδευση για το διδακτικό έτος 2021-2022, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας .

Επίσης προχωρούν 192 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, κατηγοριών ΤΕ και ΔΕ κλάδων/ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας σε κενές οργανικές θέσεις.

Συγκεκριμένα, διορίζονται 104 εκπαιδευτικοί στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και 88 εκπαιδευτικοί στα Μουσικά Σχολεία. Με τους παραπάνω διορισμούς ο συνολικός αριθμός μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και Μουσικών Σχολείων, για το σχολικό έτος 2021-2022, ανέρχεται σε 11.699, αναφέρει το υπουργείο Παιδείας.

Σχετικά Άρθρα

ΕΦΕΤ – Προσοχή: Ανάκληση προϊόντων της Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

Evripos 90FM

Πληρωμές: Νωρίτερα η μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Evripos 90FM

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 21 Δεκεμβρίου

Evripos 90FM