Ειδήσεις

Market Pass: Νωρίτερα οι πληρωμές

Νωρίτερα αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση του Market Pass, για όσους είχαν επιλέξει κατάθεση σε αύλη κάρτα. Ο λόγος είναι πως η επόμενη πληρωμή είναι προγραμματισμένη, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών, στις 3 Ιουνίου, αλλά πέφτει Σάββατο.

Έτσι, το πιο πιθανό είναι να πληρωθεί μία μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Σημειώνεται πως τα χρήματα που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς θα είναι και τα τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Συγκεκριμένα, για τους δικαιούχους της άυλης κάρτας, οι επόμενες πληρωμές για αυτούς έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,

στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

 

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του market pass, είναι:

Παντοπωλεία

Σουπερμάρκετ

Κρεοπωλεία

Καταστήματα ζαχαροπλαστικής

Καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων

Αρτοποιεία

Διάφορα καταστήματα τροφίμων.

 

Σημειώνεται πως δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα. Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Web/Virtual POS).

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως τις 31/08/2023. Μετά, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που τη χορήγησε, υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει ενώ, χάνεται όποιο υπόλοιπο δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

 

Σχετικά Άρθρα

Έρχονται χαράτσι – εκκαθαριστικά

Evripos 90FM

Είσαι άνεργος μέχρι 30 ετών; Δες τι δικαιούσαι ΔΩΡΕΑΝ και τι εκπτώσεις έχεις

Evripos 90FM

Στα 60 εκατ. ευρώ το κόστος των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου

Evripos 90FM