Ειδήσεις

“Το Πρόγραμμα ‘Βιβλία σε Ρόδες’ στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας: Ένα Ταξίδι στον Κόσμο της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας”

Το 20ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας συμμετέχει με επιτυχία στο πρόγραμμα ”Βιβλία σε ρόδες”, το οποίο φέρνει μικρές, κινητές, θεματικές και δανειστικές βιβλιοθήκες μέσα στις τάξεις των δημόσιων δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων.

Μέσω αυτού του προγράμματος, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορα βιβλία, να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους συμμαθητές τους.

Το πρόγραμμα ενθαρρύνει τη φιλαναγνωσία, τη συνεργασία με τους γονείς και την ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών. Μέσα από δραστηριότητες όπως ομάδες ανάγνωσης, εικαστικά εργαστήρια και θεατρικές παραστάσεις, τα παιδιά εξερευνούν τον κόσμο της λογοτεχνίας και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.

Με τη συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα ”Βιβλία σε ρόδες”, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους, να εμπνευστούν από τις εικόνες και τις ιστορίες που περιέχονται στα βιβλία και να ανακαλύψουν νέους κόσμους μέσα από την ανάγνωση. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για την ενίσχυση της αγάπης για τα βιβλία και την προώθηση της ανάγνωσης στο σχολικό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

ΟΠΕΚΑ: Το Επίδομα Παιδιού θα καταβληθεί έως την 31η Δεκεμβρίου

Evripos 90FM

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τον Γ’ κύκλο του ειδικού προγράμματος απασχόλησης ρητινεργατών

Evripos 90FM

Κατερίνα Καζάνη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της θεματικής ενότητας «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενες Λοιμώξεις» σε μαθητές Γ’ τάξης του 1ου Πρότυπου Λυκείου Χαλκίδας

Evripos 90FM